18.12.2004 :: 21:16
Ha!!! Wreszcie znalazłam to czego szukałam :) A mianowicie blog za niewielkie pieniądze ale za to z możliwościami nawet nawet :) To mój hmm który blog? Nie pamiętam w sumie :P Ale zakładam go dlatego żebymw końcu mogła się gdzieś wypisać tak od serca :P Czasami pewnie moje notki będę tak poryte, że aż wstyd ale cóż moje życie mój blog :D Czemu "Chocolate"? A to chyba tak pod wpływem chwili no i oczywiście pod wpływem mojej miłości do czekolady :)Teraz coś niecoś o sobie na początek napisze: mam na imię Agnieszka i liczę sobie już albo dopiero (niepotrzebne skreślić ;p ) 15 lat . Moje ulubione zajęcia to: taniec nowoczesny, areobic i skasy z siatkówki :D Ah no i siedzenie w sieci (niekoniecznie Spajdermena ;p) Ogólnie jestem poryta jak mało kto :) W sumie to tak do końca nie wiem co jest z moim życiem uczuciowym ale ostatnio zerewałam z chłopakiem i jak narazie nie żałuje... A sparwy Ja i reszta świata (szczególnie chłopacy) to pewnie będzie jeden z tematów przwodnich na moim blogu :) Buziaczki :) papa :)