20.12.2004 :: 14:21
No dobra to kolejna nota się będzie zaraz tworzyć ;) A o czym? Hm to się okaże w "praniu" :P Dzisiaj piękny dzień mamy :) Poniedziałek Ah cudowny wręcz od dzisiaj kocham poniedziałki (no może przesadziłam) Wróć :P Od dzisiaj toleruję poniedziałki no! ;) A to dlatego, że po 1. Miałam na 10, po 2. mialam tylko 4 lekcje, po 3. nie było sprawdziny z majmy ;] po 4. dostałam 5+ z pracy klasowej z polaja!!! Dość tej szkoły :P Kiedya o godz,. 13:30 zakończyłam edukację na dziś tuż za bramą szkoły czekali moi "fani" (chłopacy z klasy) :P I zaczeło się :P Rzucali we mnie ogromną ilością śnieżnych kulek :P Mendy jedne no :P Ale ja z Iloną się nie dałyśmy i sprytnie im uciekłyśmy :P Co doprowadziło do tego, iż dostałam tylko jedną śnieżką ale za to w moje 4 litery i bolało bo to jakaś zlodowaciała kulka była :P Po drodze wlazłam jeszcze w kałużę, która mi totalnie zmoczyła buty i skarpetki :P Ale dobrze jest :D A i widziałam Marcina :P śmiesznie jest i tyle ;p Dobra teraz na solarium i na pocztę :D Buziaki :))) Chyab sobie z tego szczęścia czekoladę kupię :D