chocolate - komentarze |
Pracowity dzień przed sobą mam :) Może napiszę sobie tutaj plan :D PLAN DNIA ZAKOCHANEJ CZEKOLADKI :D * upiec sernik * ubrać choinkę * odezwać się do Matiego (tak normalnie na koma bo telepatycznie to non stop się do niego odzywam ;p) * pójść do miasata po mase rzeczy m.in prezentów ;] * posprząteć pokój i ubrać moje okienko pikne :) * odezwać się do Matiego hihi :) * zjeść obiad (eeee to chyba nie potrzebne :P) * pojechać do Sz-n (nie wydać tam wszystkich pieniędzy bo przecież muszę za coś do fryzjera potem iść :P) * Zasiąść do kompa jeśli wróce o normlanej porze ;p * Nie myśleć non stop o Matim ( chrzanić ten punkt :P) Dobra to tak mniej więcej mój plan :) A co u mnie? Od 6 już nie śpię i spać mi się nawet nie chce jest super :) Dzięki Ci Jagodowa Eluś :* Dostałam nowego wiatru w żagle i będę walczyć o to co mi się należy. Kocham Cię (wiadome do kogo ;p) Muaaa :* |
|
Tak napisali inni: |
23.12.2004 :: 13:48 :: l-009.pai.net.pl życzę wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz powodzenia w Nowym Roku 2005!!! |
23.12.2004 :: 12:24 :: boh52.neoplus.adsl.tpnet.pl POMOCY - mam zadanie JAKI JEST CHRZEŚCIJAŃSKI SENS ZYCIA CZLOWIEKA ?? BŁAGAM POMOCY ! |
23.12.2004 :: 09:23 :: py21.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl No to powodzenia z tym chłopakiem, może na gwiazdkę spełni się twoje życzenie. Pozdrowionka |
Talk.pl :: Wróć |