chocolate - komentarze

Zaczne mało oryginalnie :P Mamy wigilię ;) Ale nie o tym chciałam pisac, bo to każdy przeciez wie ;) Wolę napisać jak to nadal bardzo mocno w mojej głowie i chyba całej mnie siedzi pewien osobnik przeciwnej płci... Jaki on jest kochany :) I wiecie co? Czym więcej o nim myślę tym bardziej chcę z nim być i zrobię wszystko aby tak było. Może źle robię ale jak to się mówi w miłości jak na wojnie nie ma reguł i zasad...Jedynie czego się boję to tego czy coś z tego wyjdzie... Bo w tym cały jest ambaras żeby dwoje chciało naraz ;] Ale mam cichą nadzieję, że może jednak coś z tego będzie. No i hmm odpuszcza mi strzałki czego wcześniej nie robił :D Ah i oh :) Dohbra dość o Matim teraz coś niecoś o reszcie tzn. moim wczorajszym wyjeździe do Sz-n "Fajnie" było wszędzie pełno ludzi i nic poza tym jak ja nie lubie takiego czegoś... Wróciłam po 24 więc nawet wyspać się nie miałam jak, bo o 6 juz wstac musiałam... Ale co to dla mnie ja mogę i nie spać 24h jeśli myslę o tym kimś :*

Ps. Mati przysłał mi smeska!!! Mati przysłał mi smeska!!! Mati przysłał mi smeska!!! Mati przysłał mi smeska!!! :)))

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
24.12.2004 :: 13:49 :: bde107.neoplus.adsl.tpnet.pl

basia

Zaczął się I etap konkursu! Wpadnij i looknij! www.basia.talk.pl
24.12.2004 :: 11:56 :: vu122.internetdsl.tpnet.pl

Jagodowa Ela

Czesc moja kochana czekoladkowa wariatko ;* Zaczne malo oryginalnie rowniez a dokladniej od
24.12.2004 :: 11:16 :: pw88.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl

misiaczek

No chyba zakochałaś się na maxa, zazdroszczę i współczuje WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
Talk.pl :: Wróć