29.12.2004 :: 10:48
Przez tego całego Mateusza zapomniałam napisać, że moja szafa troszkę przytyła ;] A może nie przez niego? Hmm fakt to nie przez niego tylko przez to, że kompa nie miałam!!! ale ja okrutna jestem tak ludzi obwiniać No dobra w poniedziałek kupiłam sobie fajne CIEMENE (jak zwykle) spodnie :) I sylwestrową bluzkę. Dobra jestem nie wiem czy w ogóle gdzieś pójdę ale bluzkę zakupiłam :D A glanów nie było w moim rozmiarze :((( Trzeba poczekać aż do Sz-n znów się wybiorę :) No a dzisiaj obudziłam się z psem na sobie :) Tzn. chyba zimno mu było i się do mnie przytulać zaczął (ale to cielsko już waży ;p) No ale niech zna moje dobre serce nawet go nie zwaliłam z łóżka ;p Hmm dobra kończe już bo mi palce odmarzają bo w domu mam nienagrzane ;p Nie ma to jak popsuty komin ;/ Niech mnie ktoś przygranie na okres zimnoty w moim domku!!! :))) Aha żeby nie było Mateuszowi daje jak narazie spokój. Tzn. Na koma się już odzywac nie będę ;p A w szkole się zobaczy co to będzie ;ppppp Buźka :) Ps. Ja sobie dałam spokój z komem a ten mi sie tu sam odzywać zaczął! Wow :P Nie rozumiem już tego człowieka niech on się w końcu określi :P