chocolate - komentarze

Właśnie obejrzałam sobie "Pokahontas" ach śliczna bajka... Aż normlanie poryczałam się na koniec ale u mnie to to w sumie normalne jest ;] Nawet na "Epoce lodowcowej" ryczałam. Ech cóż ja poradzę, że taka wrażliwa jestem ;) Ale nie no na poważnie to naprawdę śliczna bajka... Chyba teraz przeczytam książkę, która stoi w mojej domowej biblioteczce od kiedy tylko pamiętam...
Dzisiaj Sylwester :) Dostałam zaproszenie na imprezę, a więc idę tylko szkoda, że jakoś zapał do pójścia na tą imprę jakoś mi opadł jak już te zpaorszenie dostałam ;p Ale ja tak zawsze mam więc to nic nowego ;p Jakoś tak dziwnie mi się rano pomyślało o Mateuszu i tak już mi zostało i cholera smutno mi teraz, że to właśnie z nim nie mogę spędzić tego wyjątkowego wieczoru... :( Ale cóż widocznie nie jest mi to pisane... We wtorek testy a ja nawet do książek nie zajrzałam i wiem, że je zawale no może humanistyczne napiszę jakoś ale matematyczny wiem, że będzie totalną klęską... Dobra ale żem się rozpisała... Dobra to może napiszę teraz jakieś życzonka żeby ni było, że taka "bezżyczeniowa" jestem ;p

W Nowym Roku życzę Wam:
12 miesięcy zdrowia,
53 tygodni szczęścia,
8760 godzin wytrwałości,
525600 minut pogody ducha
i 31536000 sekund miłości

Buziaki...i do zobaczenia za rok...

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
01.01.2005 :: 01:45 :: 213.77.29.178

Dziękujęnawzajem :)

Miłego nowego roku, żeby był fenomenalny i najlepszy z minionych :P
01.01.2005 :: 00:21 :: ns3.netis.net.pl

LUke :)

Aga kurde no, jest 20 po północy i ja Ci mówię, że napiszesz te testy, jak ja dałem i inni też dali radę, to czemu Ty masz nie dać? ;). Będzie dobrze, nie tylko z testami zresztą, już mówiłem, że w ciebie wierzę :).
31.12.2004 :: 16:34 :: vu122.internetdsl.tpnet.pl

Jagodowa Ela

Ale tu pomaranczowo Padam
Mhm... a co mam ci powiedziec?
Zycze zeby ten rok byl lepszy. Pelen milosci. I pelen Jego. Szczescia. Wiary. Usmiechu. I bliskosci tych na ktorych ci zalezy...
;*
Talk.pl :: Wróć