chocolate - komentarze |
Nowy Rok. Kolejna czysta kartka dana nam od życia do zapisania od nowa... Dobra ale nie będę się tutaj nad tym rozwodzić.Nad tym, że będę lepsza i się zmienię też nie będę pisac bo z dnia na dzien jest to po prostu niemożliwe i już. W sumie to ja nie widze różnicy między nowym a starym rokiem ;] Ale dobra niech będzie w nowym mam nadzieję, że może jednak coś z tego wyjdzie (niektórzy wiedzą o co chodzi) Ale o tym też mi się pisać nie chce ;p Napiszę lepiej jak spędziłam sylwka :) CZEKOLADOWY STLWESTER CZEKOLADKI ;] Dzień jak codzien nic nadzwyczajnego.Znalazłam się na sylwku u jakiejś dziołchy, którą znam tylko z widzenia i wszystkie dziewczyny mnie mierzyły jakbym im miała wszytskich chłopaków poodbijać od zaraz :P Przed 22 już całe towarzystwo się pochlało więc ja Maciek i Konrad stwierdziliśmy, że nic tu po nas i się zmyliśmy ;] Resztę sylwka spędziłam w parku :)SPotkałam tam Ewelinę i fajnie było pomijając fakt, że wszyscy faceci jakich po drodze spotykałam (no może kilku nie) chcieli ode mnie namiętne buziaki dostawać ;p Ale ja byłam twarda a nie miętka i się nie dałam :D Z niektórymi tylko się poprzytulałam w ramach życzonek hihi :))) Jak Dreska poszła do domku to spotkałam Maćka i tak sobie staliśmy i gadaliśmy potem zjawił się Konrad i Marcin ;] Fajnie było hihi :D Potem Maciek odprowadził mnie do domku i resztę sylwka spędziłam w towarzystwie ludzi na ircu (tam to się dopiero działo) z przerwą na półgodzinną rozmowę z Maćkiem, bo sie biedak nie nagadał ze mną hihi :) Oki. to ja kończę i do jutra :) |
|
Tak napisali inni: |
01.01.2005 :: 20:58 :: adm126.neoplus.adsl.tpnet.pl To ja Ah tak cudownego mialas sylwka :) a teraz bawisz sie w pocieszycielke wszystkich ;] |
Talk.pl :: Wróć |