Dzisiaj po raz kolejny ogladałam "Nigdy w życiu" film jak film ale ścieżka dźwiękowa w nim mi się bardzo podoba :) No dobra ale o tym rozpiszę się kiedy indziej :) Wczoraj miałam poprawkę sylwestra hihi było: wyjątkowo... Ale sza!!! Wracając do tej ścieżki dźwiękowej to wiecie 1. marca mam urodzinki hihi :) A tak ogółem to u mnie wszystko po staermu nadal niczego nie mogę poukładać... Ale to chyba już tak będzie zawsze... Dobra idę... Bo właśnie to z nim dzisiaj znów się zobaczę... Nie wiem czy już nawet tego chcę aby go widzieć, bo im bardzij mu się przyglądam i czym częściej myślę o nim tym coraz trudniejsze staje się zapomnienie o nim... Ja już sobie z tym wszystkim nie radzę... Idę stąd... Aha i jeszcze jedno:
Dzięki Łukasz, ze chociaż Ty masz dla mnie zawsze czas i pomimo tego co Ci zrobiłam nadal to właśnie Ty starasz mi się pomóc i doradzić. Dziękuję... No jeszcze Ela... ale z nią niestety nie mogę pogadać na żywo ot tak jak mi się zachce... Ale tak czy tak dziękuję wam za to, że jesteście i chociaż Wy chcecie ze mną pogadać. :* |