chocolate - komentarze |
No i mamy poniedziałek :) Koniec laby czas zaksać rękawy i wzi±ć się ostro do pracy :D Musze przyznać, że chyba jakim¶ cudem powrócił do mnie dobry nastrój i humor :) Dzięki Łukasz :* Dzisiaj w szkole poszło mi nawet nawet więc nie mam powodów do narzekań :) W sumie to jest oki. Kilka razy go dzi¶ widziałam oczywi¶cie jak był z Ka¶k± a jakby mogło by inaczej :P Ale wisi mi to :P i tak jest jaki¶ nienoramlny bo z ni± stoi a jak ja szłam to sie na mnie gapił czubek ^^ Ale dobra więce o nim dzisiaj pisać nie będę :P No więc u mnie generalnie polepszyło się :))) I niech już tak zostanie jak najdłużej :D Jutro testy ale jako¶ sobie poradzę :))) Co najważniejsze nawet mi się zaczęło chcieć uczyć :D Bziuumm!!! :) Aaa i wła¶nie przed chwilk± dostałam zaproszenie na "picie" znaj±ć mnie i tak z niego nie skorzystam :P Bye :* Moje motto na dzi¶ i nie tylko: Jak kochać to księcia jak kra¶ć to miliony!!! :))) Ps. Będzie dobrze. Musi być :* |
|
Tak napisali inni: |
03.01.2005 :: 19:52 :: 213.77.29.178 Wsztystko wzorowo i gratuluje... no ale jakto uczyć sie? ; jakto wzi±ć do pracy?:P Ojjjj nie przypomniaj mi. Jak sie bierzesz to chociaż po cichu, zebym nie mnie sumienie nie gryzło ze sie nie ucze ;]] pap ;P |
03.01.2005 :: 19:45 :: talk.pl Powodzenia na testach ![]() |
03.01.2005 :: 19:04 :: pw140.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl Napewno ci ¶wietnie pójdzie !!! Trzymam kciuki ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |